Kesim Öncesi Yemi
Tad Piliç Kesim Öncesi Yemi, etlik piliçlere 35. günden sonra verilir.
TAD PİLİÇ KESİM ÖNCESİ YEMİNİN HAM MADDE İÇERİKLERİ | |||
---|---|---|---|
Mısır | |||
Ekst. Tam Yağlı Soya | |||
Ekst. Yarım Yağlı Soya Yağlı Soya | |||
Buğday ve Buğday Kırığı | |||
Bonkalite | |||
Kan Unu | |||
Ruşeym | |||
Vitamin Mineral Ön Karışımı |
TAD PİLİÇ KESİM ÖNCESİ YEMİNİN BESİN MADDE İÇERİKLER | |||
---|---|---|---|
Kuru Madde (%en az) | 88 | Kalsiyum (%en az - en çok) | 0,8 - 1, |
Ham Protein (%en az) | 20 | Fosfor (% en az) | 0,35-5 |
Ham Selüloz (%en çok) | 4 | Sodyum (%en az - en çok) | 0,15 - 0,23 |
Ham Kül (%en çok) | 6 | A Vitamini (IU/kg en az) | 1,0 |
Ham Yağ (%en az) | 8 | D3 Vitamini (IU/kg en az) | 0,3 |
Metabolik Enerji(%en az | 3200(Kcal/kg) | B2 Vitamini(mg/kg en az) | 6 |
Lizin(%en az ) | 0,9 | B12 Vitamini(mcg/kg en az) | 10 |
Metiyonin(%en az) | 0,38 | E Vitamini (mg/kg en az) | 2 |